/uploads/Slika_Zhivko_Mukaetov_Magazin_Biznis_02_501f233ee4.jpg

  Интервју на Генералниот Директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за српскиот магазин “Магазин Бизнис“

  Земјите од регионот се наши традиционални извозни пазари бидејќи нашите производи се познати таму веќе 85 години. Извезуваме и во Европската Унија, Русија и ЗНД, Северна Америка, како и во некои земји на Блискиот Исток, додека, пак, Канада, Италија, Австрија, Шпанија, Португалија и Саудиска Арабија се некои од новите пазари што ги додадовме на нашата листа во последните години.

  Интервју на Генералниот Директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за српскиот магазин „Недељник“

  /uploads/Slika_Zhivko_Mukaetov_Nedeljnik_202_a2b522d6e1.jpg

   Интервју на Генералниот Директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за српскиот магазин „Недељник“

   Интервју на Генералниот директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за бизнис магазинот „Економија и Бизнис“

   /uploads/Slika_Zhivko_Mukaetov_fa53a4dacb.jpg

    Интервју на Генералниот директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за бизнис магазинот „Економија и Бизнис“

    Интервју на Генералниот директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за AmCham

    /uploads/Slika_Zhivko_Mukaetov_fa53a4dacb.jpg

     Интервју на Генералниот директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за AmCham

     Изјава на Генералниот директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за N1 Србија

     /uploads/Slika_Zhivko_Mukaetov_fa53a4dacb.jpg

      Изјава на Генералниот директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за N1 Србија

      „Патот до успехот”, интервју со Претседателот на Управниот Одбор и Генерален директор на Алкалоид АД Скопје, Живко Мукаетов

      /uploads/Slika_Zhivko_Mukaetov_fa53a4dacb.jpg

       „Патот до успехот”, интервју со Претседателот на Управниот Одбор и Генерален директор на Алкалоид АД Скопје, Живко Мукаетов


       Интервју на Генералниот Директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за српскиот магазин “Магазин Бизнис“

       /uploads/Slika_Zhivko_Mukaetov_Magazin_Biznis_02_501f233ee4.jpg

        Интервју на Генералниот Директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за српскиот магазин “Магазин Бизнис“

        Земјите од регионот се наши традиционални извозни пазари бидејќи нашите производи се познати таму веќе 85 години. Извезуваме и во Европската Унија, Русија и ЗНД, Северна Америка, како и во некои земји на Блискиот Исток, додека, пак, Канада, Италија, Австрија, Шпанија, Португалија и Саудиска Арабија се некои од новите пазари што ги додадовме на нашата листа во последните години.

        Интервју на Генералниот Директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за српскиот магазин „Недељник“

        /uploads/Slika_Zhivko_Mukaetov_Nedeljnik_202_a2b522d6e1.jpg

         Интервју на Генералниот Директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за српскиот магазин „Недељник“

         Интервју на Генералниот директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за бизнис магазинот „Економија и Бизнис“

         /uploads/Slika_Zhivko_Mukaetov_fa53a4dacb.jpg

          Интервју на Генералниот директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за бизнис магазинот „Економија и Бизнис“

          Интервју на Генералниот директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за AmCham

          /uploads/Slika_Zhivko_Mukaetov_fa53a4dacb.jpg

           Интервју на Генералниот директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за AmCham

           Изјава на Генералниот директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за N1 Србија

           /uploads/Slika_Zhivko_Mukaetov_fa53a4dacb.jpg

            Изјава на Генералниот директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за N1 Србија

            „Патот до успехот”, интервју со Претседателот на Управниот Одбор и Генерален директор на Алкалоид АД Скопје, Живко Мукаетов

            /uploads/Slika_Zhivko_Mukaetov_fa53a4dacb.jpg

             „Патот до успехот”, интервју со Претседателот на Управниот Одбор и Генерален директор на Алкалоид АД Скопје, Живко Мукаетов


             Интервју на Генералниот Директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за српскиот магазин “Магазин Бизнис“

             /uploads/Slika_Zhivko_Mukaetov_Magazin_Biznis_02_501f233ee4.jpg

              Интервју на Генералниот Директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за српскиот магазин “Магазин Бизнис“

              Земјите од регионот се наши традиционални извозни пазари бидејќи нашите производи се познати таму веќе 85 години. Извезуваме и во Европската Унија, Русија и ЗНД, Северна Америка, како и во некои земји на Блискиот Исток, додека, пак, Канада, Италија, Австрија, Шпанија, Португалија и Саудиска Арабија се некои од новите пазари што ги додадовме на нашата листа во последните години.

              Интервју на Генералниот Директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за српскиот магазин „Недељник“

              /uploads/Slika_Zhivko_Mukaetov_Nedeljnik_202_a2b522d6e1.jpg

               Интервју на Генералниот Директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за српскиот магазин „Недељник“

               Интервју на Генералниот директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за бизнис магазинот „Економија и Бизнис“

               /uploads/Slika_Zhivko_Mukaetov_fa53a4dacb.jpg

                Интервју на Генералниот директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за бизнис магазинот „Економија и Бизнис“

                Интервју на Генералниот директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за AmCham

                /uploads/Slika_Zhivko_Mukaetov_fa53a4dacb.jpg

                 Интервју на Генералниот директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за AmCham

                 Изјава на Генералниот директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за N1 Србија

                 /uploads/Slika_Zhivko_Mukaetov_fa53a4dacb.jpg

                  Изјава на Генералниот директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за N1 Србија

                  „Патот до успехот”, интервју со Претседателот на Управниот Одбор и Генерален директор на Алкалоид АД Скопје, Живко Мукаетов

                  /uploads/Slika_Zhivko_Mukaetov_fa53a4dacb.jpg

                   „Патот до успехот”, интервју со Претседателот на Управниот Одбор и Генерален директор на Алкалоид АД Скопје, Живко Мукаетов


                   Интервју на Генералниот Директор/Претседател на Управниот Одбор на Алкалоид АД Скопје за српскиот магазин “Магазин Бизнис“

                   ДРУГИ ВЕСТИ


                   ВИДЕО ГАЛЕРИЈА


                   85 godina Alkaloida

                   Pogledajte video

                   Alkaloid Hrvatska – ZDRAVLJE PRIJE SVEGA

                   Pogledajte video

                   Proculin Tears Advance iz Alkaloida | kapi za oči bez konzervansa

                   Pogledajte video

                   Proculin Soft Lens otopina za dezinfekciju i čišćenje mekih leća | iz Alkaloida

                   Pogledajte video

                   СЛЕДЕТЕ НÉ

                   Ideju o kontaktnim lećama kao pomagalu za vida prvi je razvio Leonardo još u 16. stoljeću. 🤔 No zbog osjetljivosti ljudskoga oka, ova zamisao još je stoljećima ostala samo ideja dok se nije riješio problem udobnosti korištenja. 💧 Danas, na sreću osim samih kontaktnih leća, imamo širok niz proizvoda koji nošenje leća čine ugodnijim iskustvom. 😍 Isprobajte 𝐏𝐫𝐨𝐜𝐮𝐥𝐢𝐧 𝐒𝐨𝐟𝐭 𝐋𝐞𝐧𝐬, višenamjensku otopinu koja sadrži hijaluronsku kiselinu. Ovaj medicinski proizvod je savršen za čišćenje, uklanjanje naslaga proteina, dezinfekciju, ispiranje, pohranu, umetanje i vlaženje mekih leća, a preporučuje se i za osjetljive oči. Više o proizvodu pročitajte na ➝ https://zdravljebezrecepta.hr/product/proculin-soft-lens-100-ml/

                   ...

                   Posjeti nas
                   Reagirajte na vrijeme. 👅⌛ Neutralizirajte žgaravicu, isprobajte Gattart. 𝗚𝗔𝗧𝗧𝗔𝗥𝗧 tablete su antacid s okusom mente koje neutraliziraju želučanu kiselinu. Time olakšavaju žgaravicu (osjećaj pečenja iza prsne kosti) i povezane simptome, npr. probleme sa želucem i vraćanje kiseline iz želuca u usta. Potražite ga u najbližoj ljekarni. PRIJE UPOTREBE PAŽLJIVO PROČITAJTE UPUTU O LIJEKU, A O RIZICIMA I NUSPOJAVAMA UPITAJTE SVOG LIJEČNIKA ILI LJEKARNIKA Više o proizvodu pročitajte na ➝ https://zdravljebezrecepta.hr/product/gattart/

                   ...

                   Posjeti nas
                   Zahvaljujući činjenici da je 𝐅𝐄𝐑𝐎𝐙𝐎𝐌𝐀𝐋 željezo okruženo fosfolipidnim dvoslojem (liposomom) i ne dolazi u izravan dodir sa sluznicom probavnog trakta, osigurava visoku bioraspoloživost i dobru podnošljivost željeza. ✷ ✷ ✷ 𝘍𝘦𝘳𝘰𝘻𝘰𝘮𝘢𝘭 𝘫𝘦 𝘥𝘰𝘥𝘢𝘵𝘢𝘬 𝘱𝘳𝘦𝘩𝘳𝘢𝘯𝘪 𝘶 𝘰𝘣𝘭𝘪𝘬𝘶 𝘷𝘳𝘦𝘤́𝘪𝘤𝘢 𝘴 𝘮𝘪𝘬𝘳𝘰𝘨𝘳𝘢𝘯𝘶𝘭𝘢𝘮𝘢 𝘻𝘢 𝘪𝘻𝘳𝘢𝘷𝘯𝘶 𝘶𝘱𝘰𝘵𝘳𝘦𝘣𝘶, 𝘶𝘨𝘰𝘥𝘯𝘰𝘨 𝘰𝘬𝘶𝘴𝘢 𝘭𝘪𝘮𝘶𝘯𝘢 𝘪 𝘴̌𝘶𝘮𝘴𝘬𝘰𝘨 𝘷𝘰𝘤́𝘢. 𝘚𝘢𝘥𝘳𝘻̌𝘪 𝘻̌𝘦𝘭𝘫𝘦𝘻𝘰 (𝘻̌𝘦𝘭𝘫𝘦𝘻𝘰𝘷 𝘱𝘪𝘳𝘰𝘧𝘰𝘴𝘧𝘢𝘵) 𝘶 𝘰𝘣𝘭𝘪𝘬𝘶 𝘭𝘪𝘱𝘰𝘴𝘰𝘮𝘴𝘬𝘰𝘨 𝘬𝘰𝘮𝘱𝘭𝘦𝘬𝘴𝘢 𝘵𝘦 𝘷𝘪𝘵𝘢𝘮𝘪𝘯𝘦 𝘊 𝘪 𝘉12. Više o proizvodu pročitajte na ➝ https://zdravljebezrecepta.hr/product/ferozomal/

                   ...

                   Posjeti nas
                   𝐐𝐮𝐚𝐭𝐫𝐞𝐟𝐨𝐥𝐢𝐜® je najnovija generacija folne kiselina koja je specifična po tome što ju tijelo lakše apsorbira i iskorištava. Omiljeni dodatak prehrani PreMama duo, od sada u svom sastavu sadrži i 100% 𝙌𝙪𝙖𝙩𝙧𝙚𝙛𝙤𝙡𝙞𝙘® 𝙖𝙠𝙩𝙞𝙫𝙣𝙚 𝙛𝙤𝙡𝙣𝙚 𝙠𝙞𝙨𝙚𝙡𝙞𝙣𝙚 (5-MTHF) u dozi od 400 µ𝘨 𝘶 𝘫𝘦𝘥𝘯𝘰𝘫 𝘵𝘢𝘣𝘭𝘦𝘵𝘪! Provjerite popis online ljekarni i specijaliziranih prodavaonica 🛍️🤰 u kojima možete pronaći PreMama duo - https://premamaduo.hr/gdje-kupiti.nspx

                   ...

                   Posjeti nas